Orka

Orkar fan inteeee.. Går upp tidigt om morgonarna, skrattar hela dagarna med bästa Mathilda♥ kommer hem sent, ska rida två st, mocka, fixa stallet osv! Dock är det kul att vara sysselsatt hela tiden men det tar massa energi från en så man är trött vid 21-tiden liksom, går o lägger sig vid 22 (är uppe fett sent just nu...)
När jag gick högstadiet gick jag och la mig vid 00-03 liksom haha...!
Imorgon har vi skolfoto och fan vad bra fantasi jag har... Ska ha en vanlig vit basic tröja och ett par blåa jeans, classic, standard osv..
Ska upp vid 6 imorgon så heidoheido.

Älskar dig


The end

Man vill att det aldrig ska ta slut. Jag ville att det aldrig skulle ta slut.
Allt var så perfekt, jag var glad, med dig.
Nu gör det så himla ont att bara se dig, höra dig, vara kring dig. En gång var du den som brydde dig, kollade så att allt var bra, höll koll på mig.
Då var det svårt att se dig krama någon, då personen hade min livsglädje i sin famn. Nu är den glädjen som bortblåst.
Jag saknar dig så fucking mycket!

Like a prayer

Kom hem från Sigtuna för ett tag sedan. Mötte upp Tove och några andra nere på stan, vi drog vidare till klockbacken men där var det tråk så då drog vi till St Olof. Där var det lite mer folk, men det var ganska tråkigt och lame kvällen igenom faktiskt..
Träffade iallafall många som jag inte sett på länge så det var trevligt! :)
Jag och Tove drog ner på stan igen och jag tog 23.20 bussen hem.
Alla Joels tappra försök till att få en bra bild ;)

,

Ibland är det svårt att sätta ut en punkt, då sätter vi ett kommatecken där istället och förlänger något som borde tagit slut för länge sen.

Next: Skuuuulan

Ska snart gå till bussen som tar mig till tåget som tar mig till bussen som tar mgi till skolan! ;D Börjar 12.25 idag så det är skööönt!
Har ridit nu på morgonen. Calle var tittig och typ rädd för allt på vägen till paddocken så han vägrade ta ett steg så jag gick in i ridhuset, red några varv sen provade jag gå till paddocken igen och då gick det!
Red markarbete och han var superfin!
Hinner inte skriva så mycket mer nu men vi hörs kanske senare idag! Pussssss

Fan då

Har fan inte bloggat på evigheter! Förlåååt!
Har ju börjat ny skola, fått ny häst osv. Mycket nytt på en gång men det funkar mer än bra! Hästen (Calle) är helt fantastisk och jag är kär i han! Vår första start tillsammans är om drygt 1 vecka i Märsta, ska hoppa två st 1m! :)
Skolan (Celsius) är bra och det funkar bra! Är dock en väldigt stor skola om man jämför den med min tidigare skola så det är lite svårt att hitta men man lär väl sig med tiden :) Har fått massa nya vänner så det är kul det med! Även lyckats skämma ut mig ett antal gånger under så kort tid men de får alla leva med... Haha...
Kan berätta mer om min linje nån annan dag för nu ska jag sova! :)
Calle med förra ägaren

Min <3


23/3 2008 - 19/8 2011

"When you loose something you can't replace, Grallagh Grey"

Exakt så skrev Ellas förra ägare på sitt personliga meddelande på MSN när hon sålde henne till mig. Ochh det är först nu jag verkligen innebär vad hon menar.
Imorgon åker hon till sin nya ägare och jag är så glad, hon kan inte få det bättre!
Kommer dock saknar dig väldigtväldigtväldigtväldigt mycket! ♥ Tack för dom här bästa 3½ åren i mitt liv!


Grattis Maja Hagberg

Grattis gumman på din 16-års dag.
Jag har försökt förut, men aldrig lyckats att beskriva hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig såå himla mycket! Och idag ska vi göra din dag oförglömlig! ♥

Sjuklingen heeeeere

Har gått och lyckats bli sjuk de senaste dagarna :( Ont i kroppen, halsen, huvudet och magen - KULT! Har ingen ork till att göra någonting men det sista jag vill göra är att bara ligga i sängen så dagen är planerad fullt ut! ;)

Idag ska jag snart åka och göra en sak - hemligt hihiihihih. Sen mot kvällen ska jag till Maja som fyller år idag!!! Vi blir väl ett gäng som ska fira henne, najs!
Sen imorgon börjar jag skolan.. Blää så himla nervös jag är :/ Menmen det kommer nog gå bra förutom att jag säkert kommer skämma ut mig de första jag gör :)

Dont you know

Dont be sad because it's over, be happy that it happened ♥
Försöker blicka framåt även fast det är svårt. Det är nu man inser att man skulle kunna gjort så himla mycket mer. Men som man brukar säga, det är så himla lätt att vara efterklok.
"Never give up on something that's in your head all day long" - om det inte funkar så är det bäst att det kapitlet är avslutat. Fokusera på det bra istället för att tänka på något som får dig ledsen. Men boken kommer aldrig stängas helt..

Gav dig allt

Jag fick se dina sämsta sidor, du fick se mina bästa. Du gav mig skit & ändå kämpade jag för dig..
I don't understand why I have these feelings of guilt within me every day. I never did anything wrong, I know that. I wanted so much that everything would work between us. But destiny is determined apparently our situation. I never wanted to either hurt you or me, but by believing in you I hurt myself.

Siggis

Åkte in till Sigtuna igår vid halv 9 typ, träffade Tove & hennes två kompisar, träffade Harald och sen gick vi alla till S:t Per där typ alla var!
Hade en trevlig kväll om man bortser från att det var lite kaoz mellan några, men man slutar ju aldrig förvånas, de är Sigtuna vi lever i hallååå... Krosades lite rutor här o var (så jävla onödigt) så då drog vissa. Men de flesta stannade kvar och bara hääängde liksom ;)
Slutade dock med att civilpoliser kom dit och bad oss städa bort massa burkar som inte ens var våra?! Men jag plockade bort lite för jag är så duktig! :D Typiskt alla killar som började prata med poliserna, var helt fascinerade av deras jobb.. Men anagligen bara så att de skulle slippa städa ;)
Sen gick Jeanina fram till en polis o ba: Ursäkta, får man gå nu?
Han ba: Jaja absolut!
Haha alltsååå, typ som om vi hade en lektion och eleven frågade sin lärare om man fick gå när man var klar..
Jag och Tove åkte sedan hem till henne, åt godis, kollade på en kass film men den var rolig, kollade på Disney Chanel och sedan sussade vi så sött :D
Drog hem vid 12-13 idag! Får se vad som händer idag. Maja & Linda kommer hem från Varberg iallafall, saknar dom såå mycket! ♥
G a m m a l   b i l d   p å   E r i k   &   M a n g e !

zzzzzup?

Vaknade klockan 6 imorse... Åkte iväg till Tierp för att Nea skulle tävla! Hon var dubbelnolla och placerad i 120 & två ner i 130! :) Jätteduktiga var dom!
Min tränare vann även 130 med en häst, placerad med en annan, placerad i 140 osv. ;) GRYMT JONAS!
Kom hem vid 6-7, la mig i sängen för att vila, somnade på dirren och vaknade vid 9, gick ut till stallet, tog in hästarna och fodrade :)
Nu sitter jag här och ska gå och lägga mig igen. Är så sjukt trött!
Får se hur jag gör imorgon, om jag följer med dom till Tierp igen eller om jag stannar hemma! Only time will tell..
Bild på Magnus (som han av min storesyrra fick det fina smeknamnet..)

Visste ni att..?

1. Jag är äckligt rädd för nyckelpigor & grodor, FY!
2. Jag stör mig gryyyyymt mycket när någon smaskar eller andas högt..
3. Min katt är min bästavän!
4. Jag älskar att göra saker som jag egentligen inte vill eller får göra!
5. Jag har alltid trott & tror fortfarande på otur vid A-brunn & tur vid 40-brunn!
6. Jag har mycket lättare att umgås med killar än med tjejer.
7. Min skadeglädje är enorm + har svårt att känna medlidande för andra..
8. Jag har jättelätt till tårar när jag lyssnar på låtar som påminner om något känsligt
9. Jag är jättejättejättejätterädd för att börja Gymnasiet.. :/
10. Jag har lyssnar på Bullet For My Valentine sen jag gick i 6an (4 år)
11. Jag älskar att lyssna på Reggae! Blir glad av det :) SOJA ♥
12. Jag stressar ALDRIG! Är otroligt lat av mig, gör inget i onödan ;)
13. Jag är väldigt lätt irriterad, har världens temprament, men tar inte lätt åt mig saker! Konstigt...
14. Jag är jätterädd för att simma långt ut när man badar. Bara tanken av att simma bredvid typ Silja Line får min mage ett psykbryt av. Jätterädd för att hajar ska komma också, även fast det inte finns..
15. Jag åker allt på Gröna Lund! Älskar höjd och fart!
16. Jag älskar serier som How I Met Your Mother, 2 And ½ Men, Vänner, Cougar Town osv..

Norrköping!

Imorse runt 9-10 for vi ifrån hotellet till hemlig destination.. ;) Kan bara säga att jag har inte vart såhär glad på länge! Hoppas verkligen allt går som det ska nu..!

Dock är det en ganska jobbig dag också då Ella är såld.. :( Men hon kan verkligen inte få ett bättre hem, och det är ju det som är viktigast! ♥
När vi kom hem åkte vi med Bosse till Jonas, gick väldigt bra idag faktiskt!
Imorn åker jag med Nea när hon ska tävla i Tierp :) Kanske följer med på Lördag också, beror på hur de blir tidsmässigt då jag ska vara med Tove!
Bilder från senaste dagen..
Kul på resan dit? Neiiije

Hotell häng

Hänger just nu på ett hotell i Norrköping. Skulle ju egentligen vara med Tove idag men det blev ändrade planer så jag ska på ett hemligt uppdrag hehehehehehheh..

Assååå jag vene men Ulrik Munther Junior sitter typ 10 meter ifrån mig och min syrra, fett cooolt JAAOO. Ska nog be om en autograf nu, tjaråå!
Blog yah later
 

Sigtuna häng

Drog in till Sigtuna vid 8, träffade Tove, Sofia och några till. Sen drog vi till Sibylla och träffade massa tjejer, hängde där ett bra tag, sen gick jag & Tove till ICA där Tove köpte godis, vi träffade Gabriel & Agnes också :) Gick tillbaka till Sibylla och sen drog vi till S:t Per, men där var det bara massa 96or (inge fel på dom men inga man umgås med liksom). Men vi satt där ett tag iallafall och pratade och chillade bara!
Skulle egentligen sovit hos Tove men tog sista bussen hem! Ska vara med henne imorn och då hoppas vi på att det händer något kul!
Nu ligger jag i sängen med mammas bärbara (SKÖÖÖNT, har bara en stationär i vanliga fall). Blev sjukt sugen på att kolla på Hollywoodfruar så det ska jag göra nu! Puss ♥
Fiiiiin bild!!!!! Neeeeiije. Absolut inte en sånhär exempelbild..

Be aware

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon ge dig någonting bättre.
Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. 
Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. 
Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. 
Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. 
Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka..


Long time no see

Var ganska längesedan jag uppdaterade er men vafan.. Ibland händer de saker i livet som drar ner en på botten och det tar sig ett tag att klättra sig upp igen till dit man hör hemma - på toppen ;) skämt osido...

Neeeee men, har hänt två ganska jobbiga saker de senaste dagarna. Men livet går vidare, inte sant? Dock var det en insident som fick mig att gråta mer än vad jag trodde var möjligt..
M i n   ä l s k a d e   f i n a   p o n n y  ♥

Starkare för varje dag

Man blir starkare för varje motgång man genomgår.
Trots att allt du sa till mig, ska jag låtsas som om jag aldrig hörde, trots allt du skrev till mig, ska jag låtsas som om jag aldrig läste, trots hur du såg på mig, ska jag låtsas som om jag aldrig såg.
Det är svårt att inse sanningen när det är lättare att tro på lögnerna.
Jag tänker inte be om förlåtelse en enda gång till, för jag vet att jag aldrig gjorde något fel.


sämst

hoppa hej jag är sämst orkar inte blogga
inget funkar just nu men w/e ska leva livet så gott som de går fan
heidå

Men tjeeeeena boys

Sitter här i mit lilla rum och chillar gaaaalet.
Var med Mamma, Jossan & Elin och badade för ett tag sen och det var sviiiiinkallt i vattnet men det var skönt efter ett tag! ;)
Kom hem, käkade lunch och sitter nu här. Ska ut och fixa lite i stallet sen blir det att dra till Mormor och sen hem till Maja där jag spenderar resten av kvällen/natten. Har inte träffats på två dagar och saknar henne som satan!
Får väl se vad som hittas på :) Blogg yah later, xoxo - nej skoja, hejdå bajs

M a j a   c h i l l a r   i   S c h w e i z

Benassi <3

You are a cinema, I can watch you forever
You are a cinema, a Hollywood treasure

Live it like you love it


Forever and always

flyger högt men jag landar så dåligt
har bestämt mig för gott, måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta

Sorry

F ö r l å t   f ö r   b a d   u p d a t e !
Igår - Åkte hem från Maja nån gång på förmiddagen. När jag kom hem fixade jag allting i stallet osv. Sen åkte mamma, pappa och Elin bort till typ Linköping så då blev de bara jag och Nea och hennes kille hemma och eftersom jag hade det skit tråkigt så drog jag till Maja igen!
Mötte upp Maja på stan och sedan åkte vi hem till henne, där kollade på på ett avsnitt Pretty Little Liars (skiiiiitbra!), sen drog vi ut och hamnade hemma hos en kompis där vi bara chillade!
Sen mot natten blev de lite kaos för en kompis så jag fick skjutsa henne jääättelångt på en cykel för att hon skulle ha någonstans att sova, och det slutade med att jag också sov där för jag vågade inte åka hem själv kl halv 3 på natten.. tack Johan! :) Vi alla somnade väl vid typ 5 nån gång.
Idag - vaknade halv 9 då killarna tydligen skulle till Sibylla -.------ Men jag och Hanna tog cykeln, jag lämnade av henne, och sen fortsatte jag hem till Maja där jag somnade om och sov till 14.. Var så himla trött så det var skönt! :) Vaknade upp och då var redan Maja och Martin vakna så då gick vi till bussen och nu är jag hemma - LOVELY!


Pics from today!

Hade en trevligt morgon/dag/kväll/natt med Maja, som vanligt! Vi hade det mysigt på en brygga och bara pratade om allt möjligt som vi alltid gör, så himla skönt! Du är bäst M (du är superduper gullig när du ligger och sover här brevid mig också!) Hihi.

RSS 2.0